Zamknięty przez: Kisielowaty 01-09-14, 19:25 |
Millerowie (2013) |
Autor |
Wiadomość |
Power Line
Posta chcę nabić
Nick w grze: Power Line
Wiek: 28 Dołączył: 18 Paź 2012 Posty: 924 Piwa: 97/62 Skąd: Starokrzepice
|
Wysłany: 05-11-13, 21:24 Millerowie (2013)
|
|
|
Millerowie
Okradziony z towaru dealer David musi w ramach zadośćuczynienia przywieźć z Meksyku dużą dostawę narkotyków. Dla niepoznaki organizuje więc wymyśloną rodzinę.
Wycieczka z "Millerami" to jedna z lepszych ofert, jakie kinowe biuro podróży ma dla widzów w te wakacje. Film połączy fanów sensacji spod znaku "Breaking Bad", nieprzyzwoitego humoru a la "Kac Vegas" oraz pośladków Jennifer Aniston. Dodatkowo zadba o trening naszych mięśni brzucha skuteczniej niż porady Ewy Chodakowskiej.
Główny bohater, diler Dave (Sudeikis), ma przechlapane. Raz w życiu chciał być porządnym gościem i stanął w obronie dziewczyny napastowanej przez ulicznych mętów. W efekcie stracił jednak cały towar oraz kasę należącą do swojego bossa. Ten składa Dave'owi propozycję nie do odrzucenia: albo przeszmugluje przez granicę z Meksykiem dostawę marihuany, albo stanie się podwieczorkiem dla krwiożerczej orki. Przyparty do akwarium pechowiec wpada na genialny pomysł: przewiezie narkotyki w kamperze, podając się za ojca rodziny na wakacjach. Aby uwiarygodnić szwindel, bohater musi znaleźć chętnych, które zgodzą się udawać jego bliskich. Po krótkich negocjacjach angaż dostają spłukana striptizerka Rose (Aniston), sąsiad-prawiczek Kenny (Poulter) i pyskata bezdomna Casey (Roberts). Pasy zapięte, "zielona moc" załadowana, gaz do dechy.
ZWIASTUN |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Kacper. |
|
Kacper.
Reaktywacja
Nick w grze: Kacper.
Wiek: 24 Dołączył: 15 Cze 2013 Posty: 149 Piwa: 11/55 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 05-11-13, 21:26
|
|
|
HAHAHA oglądałem to, nawet byście się nie spodziewali jak tam przeklinają i jaki to jest "brutalny film" Ogólnie zajebisty . Polecam . A za to, że się tyle starasz masz piwko ! |
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 2246 Piwa: 254/240 Skąd: Gdansk
|
|
|
|
|
TiGeR
loVe :*
Nick w grze: TiGeR
Wiek: 29 Dołączył: 15 Lip 2012 Posty: 805 Piwa: 412/81 Skąd: Kulesze
|
Wysłany: 05-11-13, 22:53
|
|
|
oglądałem ją można się nieźle uśmiać jak dla mnie |
|
_________________ A woman is like a computer game - the better, the greater the demands.
Głosuj codziennie: || COD || DD2 || ZM || (Daj łapkę w górę)
Steam: arturo31533
GG: 24638199
|
|
|
|
|
ReiNa.
Nick w grze: ReiNa
Dołączyła: 24 Maj 2013 Posty: 240 Piwa: 55/57 Skąd: Los Angeles.
|
Wysłany: 06-11-13, 18:21
|
|
|
xD fajna komedia , polecam ten film, bo naprawdę humor poprawi się przy tej komedii. |
|
|
|
Eliminator
Wiek: 27 Dołączył: 02 Paź 2013 Posty: 124 Piwa: 19/11 Skąd: Las Vegas
|
Wysłany: 07-11-13, 13:55
|
|
|
Fajny Film warto obejrzeć |
|