Zamknięty przez: Delmus 18-08-13, 23:41 |
Skarga do Enfedis |
Autor |
Wiadomość |
zotek motek
Nick w grze: zotek motek
|
Wysłany: 14-08-13, 11:31 Skarga do Enfedis
|
|
|
13.08. zostałem zbanowany na zawsze. Jako powód podano "aktywny" - nie wiem co to znaczy. Problem polega na tym, że własnie wczoraj kupiłem Premium zwykłe na serwer COD MOD SLOW EXP , obecnie wyłaczony. Nie zdążyłem nawet go wypróbować. W związku z tym proszę o odbanowanie i wyjaśnienie co to znaczy "aktywny", abym nie powtórzył błędu i pytam : c o z moimi pieniędzmi (23 zł), które mam wrażenie wyrzuciłem w błoto????? |
|
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 2246 Piwa: 254/240 Skąd: Gdansk
|
Wysłany: 14-08-13, 11:37
|
|
|
Zgodnie z regulaminem jeśli używałeś czitów na serwerze tracisz również ,to co zakupiłeś premium, s.premium ,vipa. Takie tłumaczenie nikogo nie usprawiedliwia. Myślisz, że masz coś kupione i bana nie możesz dostać? To nie u nas takie numerki. Aktywny oznacza to, że wcześniej już dostałeś bana, ale pomimo tego wszedłeś na serwer. Niech jeszcze się wypowie na ten temat 'Endefis. |
|
_________________ Gość Zobacz najnowsze filmy:
Najnowsze ACE z M4A1 click
Najnowsze Fragmovie click
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click
|
|
|
|
|
`Sentinel.
Nick w grze: `Sentinel.
Wiek: 29 Dołączył: 12 Paź 2012 Posty: 432 Piwa: 66/78 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 14-08-13, 12:56
|
|
|
Nie chodzi tu o czity, kolega pare dni temu dostał ode mnie bana na 7 dni za obrazę w moja stronę , po czym przyznał się że gra na aktywnym u swojego kolegi tutaj zapodaje fotkę. http://www23.speedyshare....zotek-motek.png . Bez Ub , można zamknąć.
PS: Vip , premium czy inne przywileje cię nie usprawiedliwiają , jesteś traktowany jak każda inna osoba , wszedłeś na aktywnym , przyznałeś się przy tym złamałeś regulamin. Dostałeś bana na 7 pełnych dni to powinieneś się liczyć z tym że wejść możesz dopiero po tych 7 dniach , a to czy jesteś u kolegi nie usprawiedliwia cię. Pozdrawiam. |
|
|
|
Delmus
Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 18-08-13, 23:41
|
|
|
Sheeran. prawidłowo wyjaśnił sprawę.
Zamykam |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
|