Zamknięty przez: Delmus 02-06-13, 16:58 |
Skarga na Gracza i Admina w jednym |
Autor |
Wiadomość |
Guffi
guffos
Nick w grze: Guffi ;3'
Wiek: 28 Dołączył: 01 Cze 2013 Posty: 28 Piwa: 5/1 Skąd: Brzóza Królewska
|
Wysłany: 02-06-13, 11:00 Skarga na Gracza i Admina w jednym
|
|
|
Mój nick : Guffi ;3'
Nick złodzieja : hehe2
moje ip: 188.47.246.160
Nick admina : (właśnie nie wiem bo nie pisało , a w AMX Bans na forum jakieś błędy )
Powód : A więc tak : Napisałem na sayu czy ktoś mógł by mi ulepszyć perk ( mistrz scouta bo było 1/2 ) . hehe2 napisał , że on może . Tak więc przekazałem mu perka a on nie oddał . Nerwy mi po jakimś czasie puściły i pisałem na u@ , do admina , ale ten nie reagował . Wkurzyłem się i wykląłem hehe2 co będzie widać w na ssie . To był tylko jednorazowy wulgaryzm z mojej strony (a z tego co wiem ban jest za namiętne przeklinanie , że tak powiem). No ale jak przekląłem to admin od razu zareagował banem na 4h. Niestety nie wiem jaki to admin ale może wy wiecie ? PS. prosze o ub bo nie mam zamiaru czekać 4h a jest niedziela więc nie bd się nudził D
LINK DO SCREENA : http://www.speedyshare.com/RsJXU/Snapshot0000.bmp |
|
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 2246 Piwa: 254/240 Skąd: Gdansk
|
|
|
|
|
Delmus
Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 02-06-13, 16:58
|
|
|
Perk przekazałeś na własną odpowiedzialność i zostałeś oszukany, admin nawet nie miałby żadnej możliwości przekazać Ci tego perku z powrotem.
Bana natomiast otrzymałeś bardziej za obrazę złodzieja słowem "huj" niż za przekleństwo "zajebał", więc kara jest zasłużona.
Zamykam |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
|