Witaj na Classic-Zone.pl
Dziś jest

Mod IP Status Protokół Połącz
4Fun / BF2 Mod - - S/NS
Only DD2 - - S/NS
COD Mod - - S/NS
Zombie Mod - - S/NS
TeamSpeak 3 - - TS 3

Sponsorzy
Hosting serwerów - Pukawka.pl Hosting WWW - Mintshost.pl


Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: TiGeR
04-12-14, 17:22
Ktos gra na moim nicku:/
Autor Wiadomość
Sprite :D



Nick w grze: bocik
Wiek: 24
Dołączył: 03 Cze 2013
Posty: 27
Piwa: 1/10
Skąd: Kety
Wysłany: 26-11-14, 13:41   Ktos gra na moim nicku:/

Witam, gram na tym nicku (Sprite :D ) już chyba z 5 lat, również na tym serwerze. Jak widać na forum również od długiego czasu mam ten sam nick, ale widze jakiś koles wszedł na moim nicku (Sprite :D - 195.117.219.20:6307 to jego Ip) prosił bym o wyjaśnienie tej sprawy. Dziekuje
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
^. ~ zAbieGanY AwuPowiEc


Nick w grze: Sprite :D
Wiek: 23
Dołączył: 31 Lip 2013
Posty: 63
Piwa: 10/11
Skąd: Po co to komu..
Wysłany: 26-11-14, 13:48   

No zgadza się wypadła taka sytuacja, tylko że jak zakładałem konto tutaj nie wyskoczył żaden błąd że nick zajęty na forum....
a z tego co widzę to dołączyłem jakiś czas po tobie...
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
FD^GoD
Streetworkout<3


Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 26
Dołączył: 27 Sie 2012
Posty: 2246
Piwa: 254/240
Skąd: Gdansk
Wysłany: 26-11-14, 13:51   

Może mieć zmienne ip wtedy nic nie poradzimy jeśli miał steama to również wypadałoby abyś go podał ;p
_________________
Gość Zobacz najnowsze filmy:
Najnowsze ACE z M4A1 click
Najnowsze Fragmovie click
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click


Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Sprite :D



Nick w grze: bocik
Wiek: 24
Dołączył: 03 Cze 2013
Posty: 27
Piwa: 1/10
Skąd: Kety
Wysłany: 26-11-14, 14:03   

Sprite, Ponieważ masz nick "Sprite" a nie "Sprite :D " temu nie wyskoczyło, że już jest taki użytkownik. Co do nicku to nie wiem co z tym zrobicie. Tak jak mówię ja już tego nicku używam bardzo długo, jestem przyzwyczajony do niego i zmieniać go nie będę najwyżej przestane grać :P ( To nie żaden szantaż po prostu mówię :)
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
FD^GoD
Streetworkout<3


Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 26
Dołączył: 27 Sie 2012
Posty: 2246
Piwa: 254/240
Skąd: Gdansk
Wysłany: 26-11-14, 14:07   

Trochę piszesz o maśle maślanym, ale zobaczymy co da się zrobić. Tyko napisz, czy masz tego steama, czy nie i jeszcze, czy tamten drugi ma ;p
_________________
Gość Zobacz najnowsze filmy:
Najnowsze ACE z M4A1 click
Najnowsze Fragmovie click
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click


Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
SK8
twój adwokat



Nick w grze: SK8
Dołączył: 06 Mar 2013
Posty: 434
Piwa: 84/32
Skąd: Zielsko-Biała
Wysłany: 26-11-14, 14:16   

Sprite :D i Sprite będziecie się musieli jakoś dogadać między sobą, najlepiej używajcie takich nicków jak macie na forum i wszystko będzie ok :D
_________________
Głosuj codziennie: || COD || DD2 || ZM || (Daj łapkę w górę)
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Taka Sytuacja.^^
lubie banować :D



Nick w grze: ExxreSSioN
Wiek: 93
Dołączył: 25 Lip 2012
Posty: 528
Piwa: 64/112
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 26-11-14, 16:03   

zmodyfikuj sobie ktoś nick np Spяite
_________________
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
^. ~ zAbieGanY AwuPowiEc


Nick w grze: Sprite :D
Wiek: 23
Dołączył: 31 Lip 2013
Posty: 63
Piwa: 10/11
Skąd: Po co to komu..
Wysłany: 26-11-14, 16:37   

bez problemu ja mogę zmienić nick, tylko nie che mi się robic reklam :d
na ten nick mam też właśnie s premki na cod`a...

a o steam chodzi to ja nie posiadam.. (mam zamiar zakupić, jeśli ktoś w tym siedzi i chce pomóc może mi podesłać jakiegoś linka ? z allegro najlepiej ?)
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
FD^GoD
Streetworkout<3


Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 26
Dołączył: 27 Sie 2012
Posty: 2246
Piwa: 254/240
Skąd: Gdansk
Wysłany: 26-11-14, 16:40   

Tak z allegro polecam jak najbardziej steama ;p Bo jak coś będzie nie tak to zwrócą tobie kasę.
_________________
Gość Zobacz najnowsze filmy:
Najnowsze ACE z M4A1 click
Najnowsze Fragmovie click
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click


Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
BoomHeadShot
200 postów?


Nick w grze: BoomHeadShot
Wiek: 17
Dołączył: 29 Mar 2014
Posty: 80
Piwa: 13/41
Skąd: Podkarpacie
Wysłany: 26-11-14, 16:44   

Sprite, do zmiany nicku w grze nie musisz reklam robić to jest tylko do nicku na forum. Jak chcesz zebys mial premki itp na innym nicku to pisz do Delmy tylko wtedy lvl stracisz
_________________

Gość Potrzebujesz pomocy? Pisz
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
^. ~ zAbieGanY AwuPowiEc


Nick w grze: Sprite :D
Wiek: 23
Dołączył: 31 Lip 2013
Posty: 63
Piwa: 10/11
Skąd: Po co to komu..
Wysłany: 26-11-14, 17:00   

FD^GoD napisał/a:
Tak z allegro polecam jak najbardziej steama ;p Bo jak coś będzie nie tak to zwrócą tobie kasę.


No właśnie tak też słyszałem, a masz jakiś do polecenia ? podesłał by ktoś link kto to ogarnia ?

BoomHeadShot ale chciałbym właśnie też nick na forum zmienić żeby zostać z tym wszystkim a brak chęci na reklamy, ale jutro może ogarnę :d
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Sprite :D



Nick w grze: bocik
Wiek: 24
Dołączył: 03 Cze 2013
Posty: 27
Piwa: 1/10
Skąd: Kety
Wysłany: 28-11-14, 13:23   

Wiec co zmienisz nick ?
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
^. ~ zAbieGanY AwuPowiEc


Nick w grze: Sprite :D
Wiek: 23
Dołączył: 31 Lip 2013
Posty: 63
Piwa: 10/11
Skąd: Po co to komu..
Wysłany: 28-11-14, 14:06   

zamierzam kupic steam... ale mam takie pytanie

jak zakupie steam mam premki na codzie to przeniesie mi je Delma ? To bd wygladać tak że też nowe konto na forum tak ? wie ktos jak to wygląda czy muszę pisać do Delmy ?
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
iks de.
xD



Nick w grze: D3ALL3R.
Wiek: 17
Dołączył: 09 Lip 2014
Posty: 108
Piwa: 11/35
Skąd: chcesz.
Wysłany: 28-11-14, 14:20   

Możesz sobie premium przenieść na SID. Z tym nie ma problemu :) .
_________________
Gość. Cześć jestem qrNt~, daj piffko


Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
FD^GoD
Streetworkout<3


Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 26
Dołączył: 27 Sie 2012
Posty: 2246
Piwa: 254/240
Skąd: Gdansk
Wysłany: 28-11-14, 16:11   

Wpisz na allegro klucz steam cs1.6 i masz co chcesz do wyboru.
_________________
Gość Zobacz najnowsze filmy:
Najnowsze ACE z M4A1 click
Najnowsze Fragmovie click
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click


Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Sprite :D



Nick w grze: bocik
Wiek: 24
Dołączył: 03 Cze 2013
Posty: 27
Piwa: 1/10
Skąd: Kety
Wysłany: 28-11-14, 17:57   

Teraz mam do tego jeszcze taki problem...

Connecting to 193.33.177.51:27016...
Connection accepted by 193.33.177.51:27016
* Zle haslo!
Kicked :"Nie mozesz wejsc na ten serwer..."

Ktos wie o co chodzi ?
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
iks de.
xD



Nick w grze: D3ALL3R.
Wiek: 17
Dołączył: 09 Lip 2014
Posty: 108
Piwa: 11/35
Skąd: chcesz.
Wysłany: 28-11-14, 18:05   

Ponieważ Sprite ma klasy premium na nick+hasło czyli tylko po wpisaniu hasła można wejść na ten nick :)
_________________
Gość. Cześć jestem qrNt~, daj piffko


Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Sprite :D



Nick w grze: bocik
Wiek: 24
Dołączył: 03 Cze 2013
Posty: 27
Piwa: 1/10
Skąd: Kety
Wysłany: 29-11-14, 12:21   

ale wczesniej grałem i wszystko było ok ?
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
FD^GoD
Streetworkout<3


Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 26
Dołączył: 27 Sie 2012
Posty: 2246
Piwa: 254/240
Skąd: Gdansk
Wysłany: 29-11-14, 13:39   

Bo wcześniej on nie miał tych premek ;p
_________________
Gość Zobacz najnowsze filmy:
Najnowsze ACE z M4A1 click
Najnowsze Fragmovie click
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click


Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Sprite :D



Nick w grze: bocik
Wiek: 24
Dołączył: 03 Cze 2013
Posty: 27
Piwa: 1/10
Skąd: Kety
Wysłany: 29-11-14, 14:46   

Sprite, ok to co zmieniasz nick czy co masz zamiar zrobic ? jeśli tak to prosił bym o szybka reakcje bo pograł bym :)
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
^. ~ zAbieGanY AwuPowiEc


Nick w grze: Sprite :D
Wiek: 23
Dołączył: 31 Lip 2013
Posty: 63
Piwa: 10/11
Skąd: Po co to komu..
Wysłany: 30-11-14, 16:30   

Sprite :D napisał/a:
Teraz mam do tego jeszcze taki problem...

Connecting to 193.33.177.51:27016...
Connection accepted by 193.33.177.51:27016
* Zle haslo!
Kicked :"Nie mozesz wejsc na ten serwer..."

Ktos wie o co chodzi ?


Nie możesz wejść ponieważ wykupiłem rezerwację nicku <haha> zacząłeś sypać `epitetami ` to wykupiłem rezerwację :d

Ale zrobiłem już reklamy i prośbę złożyłem, teraz czekać tylko na Delme
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Sprite :D



Nick w grze: bocik
Wiek: 24
Dołączył: 03 Cze 2013
Posty: 27
Piwa: 1/10
Skąd: Kety
Wysłany: 04-12-14, 11:20   

gram sobie i tak na innym nicku. juz mam dobry rank tam to nie bede zmieniał, do zamkniecia.
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group

Styl stworzony przez Style-SMS


Do góry